POSETA PREDSEDNIKA IANA RISELEYA NIŠU

Imali smo veliku cast i zadovoljstvo da nas na pocetku ove rotarijanske godine, 05.jula u Nišu, poseti novi Predsednik Rotary International Ian Riseley, sa svojom suprugom Juliet.

Posetu je započeo kod Rotary česme uz prisustvo Guvernera Baneta Randjelovića, Guvernerke  Kipra  Christine Covotsou-Patroclou, Past Guvernera Austrije Pola Jankovca, Past Guvernera našeg Distrikta i Dolazećeg Guvernera Vlade Matića.Takođe su prisustvovali predsednici Rotari klubova Niš, Niš-Konstantin Veliki, Niš-Medijana, Niš-Centar, Prokuplje, Vranje, Pirot, Zaječar, Leskovac, Kruševac, Ćuprija, Kraljevo i Sremska Mitrovica. Zatim od Rotarakt klubova : Niš, Niš-Konstantin Veliki, Niš-Medijana, Niš-Centar, Niš-Univerzitet,  Prokuplje i Vranje, kao i u Interakt kluba Niš-Konstantin Veliki.

Predsednik Rotary International Ian Riseley sa okupljenim rotarijancima prošetao je pešačkom zonom do zgrade Univerziteta gde je odžan sastanak i gde se on obratio prisutnim rotarijancima. Posle sastanka predsednik se fotografisao sa prisutnim članovima i tom prilikom dobio na poklon zastavice od svih predsednika klubova. Domaćini sastanka su bili svi klubovi čiji su predsednici prisustvovali. Organizatori sastanka su RC i RCA iz Niša

Ian i Juliet su boravili u Distriktu 2483 u periodu 04-07.jual 2017. Kod nas došli iz Madjarske, a posle nas su otišli da posete Afriku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *